afspraak maken Bel ons

i y n

Volvo Kopen

Uw Volvo garage in Utrecht, kwaliteit om de hoek

Bent u op zoek naar een tweedehands Volvo? Dan bent u bij Vakgarage Autoweerd aan het juiste adres! Volvo is tegenwoordig een zeer populair automerk. De Zweedse kwaliteit, de schitterende styling en de vele innovatieve veiligheids-aspecten spreken autorijdend Nederland meer en meer aan.  Echter, het is niet bepaald het goedkoopste automerk; zowel de aanschaf van een Volvo als het onderhoud door de dealer zijn prijziger dan voor de gemiddelde auto.

Tweedehands Volvo

Occasiondealer Autoweerd biedt verschillende opties als het gaat om het rijden van een Volvo. Zo kunt u kiezen tussen het kopen van een Volvo, het huren of leasen van een luxe uitvoering van dit automerk. Bij de aanschaf bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Staat die er niet tussen? Geen zorgen, onze verkoopmedewerker helpt u graag met het vinden van de juiste auto, door middel van een door u ingevulde zoekopdracht. Met behulp van ons netwerk, met 7000+ occasions, proberen wij op deze manier een passende nieuwe auto of occasion voor u te vinden.

Liever een Volvo leasen?

Liever wel een nette auto rijden? Door ons leaseconcept bieden wij verschillende auto’s aan waarmee u goed de weg op kunt. Zo heeft u wel een auto tot uw beschikking, maar hoeft u geen aanschafprijs te betalen. Die nemen wij namelijk voor onze rekening. Binnen het leaseconcept zijn er verschillende soorten van leasen. Hierdoor kan zowel een ZZP’er, ondernemer als particulier gemakkelijk bij ons leasen.

Wij zijn er natuurlijk ook voor al het onderhoud

Als merkdealer en Vakgarage springt Autoweerd daar mooi op de hoge onderhoudskosten in, door op dealer-niveau te werken voor het laagste uurtarief (arbeidsloon) van alle Utrechtse Bovag-merkdealers. U bespaart dus elke onderhoudsbeurt al kosten, terwijl de fabrieksgarantie wel behouden blijft. En het wordt helemaal interessant wanneer er een A.P.K. voor uw Volvo nodig is, of eventuele reparaties.

Voor de aankoop van uw occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) of voor uw nieuwe auto, bent u bij Bovag-autobedrijf Autoweerd aan het juiste adres. Voor élk automerk, particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten, terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan!

Kom dus snel eens bij ons langs!

Wilt u meer informatie over het kopen van een Volvo, of heeft u er zelfs al één gevonden? Kom dan geheel vrijblijvend bij ons langs, bel ons op 030 – 30 31 600 of stuur een email naar verkoop@autoweerd.nl.

tweedehands volvo auto kopen occassions occasions utrecht