afspraak maken Bel ons

i y n

Vakgarage Autoweerd Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht

Welkom bij Autoweerd. Wij zijn sinds 1 mei 2013 aangesloten bij Stichting Vakgarage, de enige echt onafhankelijke garageformule. Daarmee waren wij de 200e Vakgarage in Nederland.

Vakgarage is merk onafhankelijk, wat betekent dat bij ons alle soort auto’s welkom zijn. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties, maar u kunt bij ons ook uw banden opslaan in het bandenhotel. Daarnaast zijn wij het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Mocht u dus besluiten om bij ons uw nieuwe occasion te kopen, dan weet u zeker dat u voor al uw onderhoud bij ons terecht kunt.

Tweedehands auto’s

U kunt hier ons huidige occasion aanbod vinden. Mocht uw toekomstige droomauto hier niet tussen staan, dan kunt u bij ons een zoekopdracht invullen met uw wensen. Wij, hier bij Vakgarage Autoweerd, gaan dan voor u op zoek naar uw toekomstige auto. U heeft hierbij ook de keuze uit verschillende afleverpakketten.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Lease auto’s. Dat betekend dat u bij ons voordelig en voor een vaste prijs per maand een goede auto kunt rijden. Daar zijn alle reparaties en onderhoud bij inbegrepen.

Aankoopkeuring

Bent u van plan om een tweedehands auto te kopen? Dan is het natuurlijk wel fijn om te weten dat de auto in goede staat is. U kunt daarvoor bij ons een objectieve aankoopkeuring laten uitvoeren. Dit kan natuurlijk ook als u juist van plan bent om uw auto te verkopen.

Wilt u meer informatie?

Wij zijn er voor alle auto rijders in Utrecht en omstreken. Wilt u direct contact opnemen? U kunt ons telefonisch bereiken op 030 – 30 31 600, of stuur een mail naar verkoop@autoweerd.nl.

Direct een afspraak maken voor uw APK of onderhoud? Klik dan op de onderstaande button.

Afspraak maken