afspraak maken Bel ons

i y n

Tweedehands auto kopen

Tweedehands auto kopen?

Bent u op zoek naar een auto voor een lage aanschafprijs, mét NAP en Bovag-garantie in een korte levertijd? Dan is een tweedehands auto iets voor u! Een tweedehands auto wordt tegenwoordig ook wel occasion genoemd. Dit betekent dat de auto al een eerdere eigenaar heeft gehad. Doordat de auto al een eerdere eigenaar heeft gehad, ligt de aanschafprijs een stuk lager dan bij een nieuwe auto. Dit geldt ook voor de afschrijvingskosten. De afschrijvingskosten van een nieuwe auto dalen gigantisch de eerste 2.5 jaar, terwijl dit bij een occasion niet het geval is.

Autoweerd Utrecht verkoopt tweede-hands auto’s op verschillende manieren. Er staan altijd een aantal occasions in onze showroom. Mocht uw toekomstige auto hier niet tussen zitten dan zoeken wij graag voor u verder met behulp van onze zoekopdracht. Met onze zoekopdracht helpt onze verkoopmedewerker u bij het vinden van een tweede-hands auto, die voldoet aan uw eisen. Als u zelf of met behulp van onze zoekopdracht een tweede-hands auto heeft gevonden, is het verstandig om een aankoopkeuring te laten uitvoeren. U wilt namelijk geen kat in de zak kopen. Met de aankoopkeuring wordt de auto op verschillende punten gecontroleerd. Zodat u zeker kunt zijn dat de tweede-hands auto in goede staat verkeerd.

Sinds 1979 beheerst Autoweerd Utrecht de binnenstad met ons merkdealerschap in occasions. Wij zijn begonnen als Citroëndealer, vervolgens Peugeot en Daihatsu, om nu uitgegroeid te zijn tot merkdealer. De occasions van Autoweerd worden altijd verkocht met N.A.P. en Bovag-garantie, zodat u ook na uw aankoop nog zeker kunt zijn van uw tweedehands auto.

tweedehands occasion dealer merken autoweerd verkoop