afspraak maken Bel ons

i y n

Tweedehands auto kopen Utrecht

Tweedehands auto kopen Utrecht

Wilt u een mooi uitgeruste occasion kopen en niet teveel betalen? Dan bent u bij Auto Kopen Utrecht aan het juiste adres. We hebben een breed aanbod tweedehandse auto’s te koop en onze specialisten adviseren u graag welke auto bij uw budget en wensen past.

tweedehands auto kopen utrecht occasion vakgarage autoweerd

Diverse merken tweedehandse auto’s

Een tweedehandse auto kopen in Utrecht? Kom nu langs bij de betrouwbare autodealer Autoweerd! Of u nu op zoek bent naar een Volvo, Citroën of Volkswagen, wij zijn van alle merken thuis! Onze voorraad is altijd actueel en wordt goed bijgehouden.

Staat uw nieuwe droomauto er niet tussen? Geen stress! Onze verkoper helpt u alsnog graag bij het vinden van uw nieuwe occasion met behulp van een zoekopdracht met uw wensen. En hebben wij een tweedehands auto voor u gevonden? Dan gaan we graag met u samen kijken!

Waarom Auto Kopen Utrecht?

We zijn onderdeel van Vakgarage Autoweerd en staan garant voor de beste service als het gaat om het kopen van tweedehandse auto’s in Utrecht. Wat kunt u bij ons verwachten?

  • Klantvriendelijkheid
  • Eerlijkheid, we denken graag met onze klanten mee
  • Plezier. U geniet optimaal van uw nieuwe aankoop door ons advies
  • Servicegerichtheid. U krijgt 6 tot 24 maanden garantie en een nieuwe APK bij uw gekochte auto.

Alle reden dus om uw tweedehands auto te kopen bij Autoweerd in Utrecht.

Afleverpakketten

Bij Autoweerd, heeft u de keuze uit verschillende afleverpakketten om zeker te zijn van uw aankoop en optimaal te kunnen genieten van uw nieuwe tweedehandse auto. Er zijn vier verschillende afleverpakketten:

  • Standaard pakket
  • Plus pakket
  • Premium pakket
  • Premium pakket Plus

Daarnaast bieden we een aankoopkeuring uitgevoerd door onze professionele inspecteurs. Met de aankoopkeuring heeft u meer zekerheid en wordt u niet achteraf verrast door defecte onderdelen van uw occasion. Laat nu een 100% objectieve keuring doen bij de specialisten van Autoweerd!

Afspraak maken voor het bezichtigen van een tweedehands auto

Voor het maken van een afspraak met onze verkoopmedewerker kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600 of een email sturen naar verkoop@autoweerd.nl.