afspraak maken Bel ons

i y n

Peugeot Utrecht

Peugeot Specialist in Utrecht

Garage Autoweerd Utrecht is de  Peugeot Specialist in Utrecht. Al meer dan 35 jaar Bovag-Merkdealer in Utrecht-stad. Persoonlijke service!

Occasiondealer Autoweerd biedt verschillende opties als het gaat om het rijden van een Peugeot. Zo kunt u kiezen tussen het kopen van een Peugeot, het huren of leasen van een luxe uitvoering van dit automerk. Bij de aanschaf bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Staat die er niet tussen? Geen zorgen, onze verkoopmedewerker helpt u graag met het vinden van de juiste auto. Met behulp van ons netwerk, proberen wij op deze manier een passende nieuwe auto of occasion voor u te vinden.

Ook voor al uw lease wensen!

Liever wel een nette auto rijden?  Door ons leaseconcept bieden wij verschillende auto’s aan waarmee u goed de weg op kunt. Zo heeft u wel een auto tot uw beschikking, maar hoeft u geen aanschafprijs te betalen. Die nemen wij namelijk voor onze rekening. Binnen het leaseconcept zijn er verschillende soorten van leasen. Hierdoor kan zowel een ZZP’er, ondernemer als particulier gemakkelijk bij ons leasen.

Liever een auto huren?

Voor een kortere tijd een auto? Ook dat is geen probleem bij Autoweerd! Met vele huurauto’s zit er altijd de juiste voor u tussen voor een scherpe prijs. Zo hebben wij al huurauto’s rijden vanaf 25,- per dag!

Bent u dus op zoek naar een occasion? Kom snel langs bij Autoweerd!

Voor de aankoop van uw occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) of voor uw nieuwe auto, bent u bij Bovag-autobedrijf Autoweerd aan het juiste adres. Voor élk automerk, particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten, terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan!

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch op 030-30 31 600, of via de mail op verkoop@autoweerd.nl.peugeot occasion merkdealer autoweerd utrecht