afspraak maken Bel ons

i y n

Over Ons

Vakgarage Autoweerd Utrecht

Over ons: Vakgarage Autoweerd is gelegen in de binnenstad van Utrecht, aan de Weerdsingel Oostzijde. Als Garage Oriënt zijn wij vroeger begonnen in Utrecht Overvecht, waar Garage Krispin startte met het onderhoud en verkoop van Citroën en Daihatsu. Wegens succes was er snel behoefte aan een grotere bedrijfsruimte. Met de verhuizing naar het grotere pand aan de Weerdsingel Oostzijde werd de naam definitief veranderd naar Autoweerd en groeide het Bovag-autobedrijf uit tot de oudste Daihatsu-dealer van Nederland en daarboven op zelfs tot het grootste APK-keuringsstation in het centrum van de Domstad.

Naast Citroën kreeg het automerk Peugeot een steeds groter aandeel bij binnen de vakgarage. Dankzij de erkenning bij SchadeGarant (autoschade) en ROB (voor onderhoud van lease-auto’s) werd het team steeds groter. Het bedrijf is van 7 persooneelsleden in 1978, naar 16 vakmensen gegaan in 2014!

In 2013 bereikte Autoweerd de aansluiting bij stichting Vakgarage, het enige onafhankelijke garage-concept van Nederland en recentelijk (april 2014) is de samenwerking met het zeer succesvolle Autohopper Autoverhuur concept afgerond. Hierop volgend is inmiddels onze verhuur uitgebreid. Sinds begin 2015 is Autoweerd begonnen met de verhuur van Topspace. Dakkoffers, sneeuwkettingen, fietsendragers en bagageboxen, bij ons is het te huur.

Vakgarage Autoweerd acht klantvriendelijkheid en professionaliteit van groot belang, vandaar dat er 6 dagen in de week vakmensen voor u klaar zullen staan in onze showroom en werkplaats.

Plan direct zelf uw afspraak bij Autoweerd Utrecht!

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken

over ons autoweerd vakgarage utrecht team monteurs