afspraak maken Bel ons

i y n

Occasions Utrecht

Occasions Utrecht

occasions utrecht

Genoeg keuze uit de beste occasions bij Autoweerd te Utrecht

Autoweerd, aangesloten bij Bovag, is de autodealer van Utrecht met de allerbeste service en biedt een ruim aanbod tweedehandse auto’s voor een betaalbare prijs! U heeft keuze uit diverse A-merken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Volkswagen, Volvo, Citroën of Seat. Kom langs bij onze vestiging en ontdek alle auto’s in ons assortiment.

Online zoeken occasions Utrecht

Wij raden u zeker aan om onze occasions in het echt te bezichtigen, maar kunt u niet langer wachten? Neem een kijkje in ons online assortiment occasions. U kunt de zoekcriteria verfijnen op de gewenste merk, model, bouwjaar, type brandstof, kilometerstand en natuurlijk budget. Op basis hiervan worden occasions getoond.

Staat uw auto er niet tussen?

Vul dan een zoekopdracht in bij onze verkoopmedewerker! Aan de hand van uw wensen gaan wij dan alsnog voor u op zoek naar uw nieuwe droomauto. En mochten wij een potentiële auto voor u vinden, dan gaan wij uiteraard ook met u mee als u naar de auto gaat kijken.

Zekerheid met aankoopkeuring

Wilt u er zeker van zijn dat uw occasion bij aankoop geen beschadiging is opgelopen bij de vorige eigenaar? Doe dan een 100% objectieve aankoopkeuring uitgevoerd door professionele inspecteurs van Vakgarage Autoweerd. Zo komt u niet voor verassingen te staan en verkleind u de kans op onverwachte hoge reparatiekosten.

Occasions Utrecht; scherp geprijsd en goed onderhouden

Bij Autoweerd houden wij van eerlijkheid, klantgericht zijn, rij gemak en natuurlijk de beste service. Wij denken graag met onze klanten mee. Bij aankoop van uw occasion behoudt u de fabrieksgarantie en een nieuwe APK keuring. Wat wilt u nog meer?!

Plan direct zelf uw afspraak voor het bezichtigen van één van de occasions bij Autoweerd Utrecht!

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600 of een email sturen naar verkoop@autoweerd.nl.