afspraak maken Bel ons

g i y n

Lease

lease vakgarage autoweerd utrecht verhuur private lease

Lease auto bij Autoweerd!

Het lease-concept van Autoweerd Utrecht is heel gemakkelijk. U, of een van uw medewerkers, least een auto, wij zorgen voor de rest. De afgelopen tijd is leasen steeds populairder geworden, vooral onder ondernemers en zzp’ers die voor zichzelf, of voor hun medewerkers een auto willen leasen. Dit is natuurlijk niet zonder reden.

Leasen voorkomt dat ondernemers geen grote investering hoeven te doen voor de mobiliteit van de werknemers, de leaseauto wordt als het ware ‘gehuurd’. Een leaseauto bij Autoweerd kost u maandelijks een vast bedrag, waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Hierdoor hoeft het onderhouden de reparaties niet worden uitbesteed, dit gebeurt namelijk allemaal binnen onze Vakgarage. Daarnaast zijn ook de banden, de rente, afschrijvingen etc. allemaal inclusief. Het enige wat u zelf betaald is de brandstof.

Binnen Autoweerd Utrecht hebben wij een breed assortiment als het leaseauto’s betreft. Van een grote of kleine bedrijfsverhuizing tot een representatieve auto waarmee uw werknemers op een vergadering kunnen aankomen. Er is veel keuze op het gebied van model, ruimte en formaat. Zo hebben wij een Citroën Jumper voor de grote verhuizingen, een Volkswagen Caddy: ideaal als bedrijfswagen, maar ook zeer nette en representatieve auto’s zoals een KIA CEE’D. Onze medewerkers hebben veel kennis en middelen betreft leasen, waardoor u bent verzekerd van de ideale leaseauto.

Autoweerd biedt een breed scala aan leaseconcepten. Zo kunt u kiezen uit de volgende concepten:

Voor ieder wat wils!

Interesse in ons leaseconcept? Bel naar 030 – 30 31 600 voor meer informatie!