afspraak maken Bel ons

i y n

Citroën Kopen Utrecht

Merkdealer Autoweerd: uw Citroën specialist in Utrecht

Van harte welkom bij Vakgarage Autoweerd, Bovag-merkdealer. Autoweerd Utrecht (voorheen Citroëndealer Krispin) is al sinds 1978 dealer en specialist in het verkopen en onderhouden van Citroëns. Voor onderhoud, reparatie en verkoop van uw Citroën bent u hier dus aan het goede adres. Zoals menig vaste klant inmiddels weet, achten wij klantvriendelijkheid in combinatie met hoge kwaliteit van groot belang. Daarnaast maken de scherpe prijzen die wij hierbij hanteren onze merkdealerschap af.

Een tweedehands Citroën kopen

Occasiondealer Autoweerd biedt verschillende opties als het gaat om het rijden van een Citroën. Zo kunt u kiezen tussen het kopen van een Citroën, het huren of leasen van een luxe uitvoering van dit automerk. Bij de aanschaf bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Staat die er niet tussen? Geen zorgen, onze verkoopmedewerker helpt u graag met het vinden van de juiste auto, met behulp van een door u ingevulde zoekopdracht. Met behulp van ons netwerk, proberen wij op deze manier een passende nieuwe auto of occasion voor u te vinden.

Liever een nette lease auto rijden?

Door ons leaseconcept bieden wij verschillende auto’s aan waarmee u goed de weg op kunt. Zo heeft u wel een auto tot uw beschikking, maar hoeft u geen aanschafprijs te betalen. Die nemen wij namelijk voor onze rekening. Binnen het leaseconcept zijn er verschillende soorten van leasen. Hierdoor kan zowel een ZZP’er, ondernemer als particulier gemakkelijk bij ons leasen.

Voor een kortere tijd een auto? Ook dat is geen probleem bij Autoweerd! Met vele huurauto’s zit er altijd de juiste voor u tussen voor een scherpe prijs. Zo hebben wij al huurauto’s rijden vanaf 25,- per dag.

Wij zijn er ook voor al het onderhoud na uw aankoop!

Vakgarage Autoweerd mag voor ieder type auto het onderhoud, reparaties en APK uitvoeren. En dat terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan!

Kom geheel vrijblijvend bij ons langs!

Voor de aankoop van uw occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) of voor uw nieuwe auto, bent u bij Bovag-autobedrijf Autoweerd aan het juiste adres! Voor meer informatie over een auto, of voor het maken van een afspraak voor een proefrit kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600. U kunt ons ook mailen op verkoop@autoweerd.nl.

Onze verkoopmedewerker help u graag met het vinden van uw ideale Citroën!

tweedehands citroen auto occassion occasion kopen autoweerd utrecht onderhoud reparatie apk