afspraak maken Bel ons

i y n

Busje kopen

Busje kopen bij Autoweerd

Occasiondealer Autoweerd is dé specialist in occasionverkoop in de regio Utrecht. Bij ons kunt u terecht voor iedere auto, van een grote bestelbus tot een personen busje. Via onze zoekopdracht vinden wij vrijblijvend de juiste bus voor u! Bent u opzoek naar een personenbus, bestelbus, camper of touringcar? Wij helpen u maar al te graag.

Via ons netwerk hebben is het mogelijk om vele bussen te bekijken en een busje te kopen, zowel tweedehands als nieuw! U hoeft alleen maar aan te geven waarnaar u opzoek bent, waarna onze verkoper op zoek gaat. Zodra de juiste bus is gevonden hoeft u alleen maar naar Autoweerd te komen om de bus te bekijken! En natuurlijk is alles vrijblijvend. Door de centrale liggen van occasiondealer Autoweerd is het de ideale plek om rond te kijken voor een nieuwe of tweedehands bus. Vanuit onze Vakgarage rijdt onze verkoper overal naartoe in de regio om de juiste bus voor u te kunnen vinden.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u wél een bus nodig heeft, maar géén bus wilt aanschaffen. Ook daarbij helpt Autoweerd u maar al te graag. Via ons verhuur-concept Autohopper verhuren wij auto’s, bussen, bedrijfswagens én aanhangwagens. Perfect als u een busje nodig heeft voor korte tijd. Meer informatie? Bekijk hier de busverhuur!

Wilt u meer informatie, of wilt u hulp bij het zoeken van de juiste bus? U kunt ons bereiken op (030) 303 1600 of via email: verkoop@autoweerd.nl
Natuurlijk mag u ook altijd even binnen komen lopen!bus busje kopen huren autoweerd personenbus bedrijfsbus touringcar